2310 795.120

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1973 από τον Τζελεπη Ανδρέα με τον διακριτικό τίτλο "ΤζεΘάν", μετονομάστηκε σε Τζελέπη Χρυσούλα το 1987 έως και το 2004 όπου με την προσθήκη δύο ακόμη μελών στην οικογένεια πήρε τη σημερινή της μορφή και έγινε Τζελέπης Θεόδωρος & Σια Ο.Ε.

Η έδρα της εταιρείας όσο και ο τομέας παραγωγής στεγάζεται στο 6οχλμ Θεσσαλονίκης –Κατερίνης στον νέο ιδιόκτητο χώρο της 1500m2. Η Τζεθαν δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και εμπορίας επαγγελματικού εξοπλισμού. Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελληνική αγορά και ραγδαία αναπτυσσόμενη στην ευρωπαϊκή αγορά (πάνω από 3000 συσκευές κατά έτος). Τα προϊόντα της Τζεθαν διατίθενται σε εκατοντάδες εταιρίες Επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Με τους περισσότερους πελάτες διατηρείται σταθερή συνεργασία και μακροχρόνιοι δεσμοί. Σε αυτό συμβάλλει η συνεχής προσπάθεια της εταιρείας να επιτύχει για τους πελάτες της:
✓ Μείωση του συνολικού κόστους κατασκευής
✓ Αξιόπιστες και αποδοτικές συσκευές με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Σκοπός της εταιρείας είναι:
✓ Η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας,
✓ Με έμφαση στη πλήρη, γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη,
✓ Προσφέροντάς του παράλληλα άρτια και διαρκή τεχνική υποστήριξη.

Στόχος της, η διατήρηση και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, πάντα, με έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα μέσα και έξω από την εταιρία.